Raznos koledarjev

img
Dec
16

Pozdravljeni Orehovljani ter Britofljani,

leto je zopet naokoli in ponovno bomo gasilci Britof raznašali koledarje ter vas poprosili za prostovoljne prispevke, ki nam omogočajo delovanje našega društva.

Hvala Vam že vnaprej.

Lep pozdrav, gasilci Britof

Zadnja aktiviranja

 • NESREČE V PROMETU (16.10.2018 23:46)
  Nesreče v cestnem prometu - prometne nesrečeOb 22.22 se je na regionalni cesti v naselju Spodnja Idrija, občina Idrija, pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je bila lažje poškodovana ena oseba. Na vozilih je nastala materialna škoda. Na kraju so posredovali gasilci PGD Idrija, reševalci NMP Idrija, policija […]
 • POŽARI IN EKSPLOZIJE (16.10.2018 21:08)
  Požari v objektih - Kompleksni industrijski objektiOb 19.20 je prišlo v objektu na Elektrarni Zlatoličje v občini Starše do okvare na energetski napravi. Posredovali so gasilci Gasilske brigade Maribor, gasilci PGD Zlatoličje, Starše, Trniče in Prepolje, ki so skupaj z dežurnim delavcem DEM prostore prezračili in pregledali. O večji škodi ne poročajo.
 • DRUGE NESREČE (16.10.2018 19:21)
  Reševanja obolelih oseb - reševanje obolelih (tudi helikopterski prevozi med bolnišnicami)Ob 16.06 je poletel helikopter Slovenske vojske v spremstvu medicinskega osebja UKC Ljubljana v SB Šempeter pri Gorici, od koder je prepeljal dojenčka v inkubatorju v UKC Ljubljana.
 • JEDRSKI IN DRUGI DOGODKI (16.10.2018 19:17)
  Teroristični napadi, demonstracije, množične migracije, vojne - teroristični napadiOb 9.14 so gasilci GB Ljubljana posredovali na Mestnem trgu v Ljubljani v prostori občine, kjer so prevzeli sumljivo pisemsko pošiljko in jo predali v pregled strokovnjakom iz Medicinske fakultete. Vsebina pošiljke je bila pregledana in ni vsebovala nevarnih snovi.
 • POŽARI IN EKSPLOZIJE (16.10.2018 18:47)
  Požari v objektih - Stanovanjske stavbeOb 17.13 so v Trobljah v občini Slovenj Gradec gasilci PGD Pameče - Troblje posredovali zaradi dima v kotlovnici stanovanjske hiše. Zaradi preobremenjenosti peči je razneslo raztezno posodo. Večja škoda ni nastala. Gasilci so pregledali okolico peči.

Meteoalarm

X